keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Grand Hyatt Dubai

Kirjoitin aikaisemmassa postauksessani uuden vuoden reissustamme Dubaihin. Nyt on vuorossa hotelliesittely, sillä Grand Hyatt Dubai on yksi niistä hotelleista, jotka todella ansaitsevat hieman huomiota.



Grand Hyatt Dubai kuuluu siis Hyatt-ketjuun. Hyatt tunnetaan luksushotelleistaan, joissa saa henkilökohtaista palvelua ja puitteet ovat viimeisen päälle kunnossa. Viiden tähden hotellihan Grand Hyatt Dubai on. Yövyimme 1 King Bed with Club Access -huoneessa. Tuo kyseinen huone on 39 neliön suuruinen, joten se sopii todella hyvin kahden lapsen perheelle. Lisäksi mieheni varasi meille näkymän suoraan Burj Khalifaan päin, sillä sieltähän ne uuden vuoden ilotulitteet ammutaan. Näkymä olikin varsin hieno - myös päivisin.



Hotelli järjesti uuden vuoden gaalan kaikille vierailleen. Gaala ei kuitenkaan kuulunut huonehintaan, vaan vieraiden täytyi maksaa pakollinen maksu, joka oikeutti osallistumaan gaalaan ja illalliselle. Maksu oli 1 600 dirhamia (391,25€) aikuiselta ja 600 dirhamia (146,72€) yli 6-vuotiaalta lapselta. Itse siis maksoimme 3 200 dirhamia ylimääräistä huonehinnan lisäksi. Gaala oli kyllä hieno ja monipuolinen, eikä ruoassakaan ollut valittamista.


Tässä yksi esimerkki gaalan jälkiruokaleivoksista.




Lisäksi luksushotelleissa panostetaan aina uima-allasosastoon. Näin myös Hyattissa. Sisältä löytyy niin sanottu kuntoallas sekä kuuma poreallas. Lapsia porealtaaseen ei kuitenkaan päästetty veden lämpötilasta johtuen. Ulkoa taas löytyy monenlaisia altaita aina syvistä altaista lastenaltaisiin. Yhteistä näille kaikille altaille on se, että ne ovat lämmitettyjä.


Sisäallas


Pakko myös mainostaa aamiaista, joka oli yksi parhaista ikinä. Lämmintä ja kylmää ruokaa oli moneen eri makuun. Mehut olivat tietysti tuorepuristettuja ja paistopisteeltä sai valita mieluisiaan ruokia. Omia suosikkejani olivat ehdottomasti suklaamuffinssit. Jos siis vierailee Grand Hyatt Dubaissa, kannattaa aamiaisesta maksaa.

Aamiaisen valikoimaa.

Grand Hyatt Dubaihin voi tutustua täällä. Tammikuun huonehinta näyttää olevan hieman yli 200 euroa/huone/yö. Meidän yöpyessämme hinta yöltä oli melkein 300 euroa. Tosin uusi vuosi selittänee korkeamman hinnan. Sesonkiaikaan matkustettaessa kun melkein jokaisen hotellin hinnat tahtovat nousta.

Voisinko sitten suositella kyseistä hotellia muillekin? Ehdottomasti. Tokihan kyseessä ei ole edullinen majoituspaikka, mutta toisaalta sitä saa, mistä maksaa. Tämän hotellin kohdalla maksaa laadusta ja palvelusta. Mieheni jo sanoi, että tästä lähtien käymme useammin Hyatt-ketjun hotelleissa. Se kyllä sopii!

2 kommenttia:

  1. Vau! Onpa upean näköistä. Pääsisipä itekin joskus lähtemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä meni kyllä listalle, että kyseiseen hotelliin on pakko päästä uudelleen.

      Poista

Suomenlinna päiväkohteena

 Blogi on viettänyt hetken - tai vähän enemmänkin - hiljaiseloa, mutta nyt taas aktivoidutaan. Olen pistänyt kaiken toivoni siihen, että mat...