torstai 18. kesäkuuta 2020

Istuta puita sademetsiin

Maailma on siinä tilassa, että meistä jokaisen olisi alettava toimia hiljalleen. Itse halusin tehdä jotakin konkreettista ja niinpä päätin alkaa istuttamaan puita sademetsään. Se tapahtuu siis käytännössä niin, että lahjoittamalla rahaa saadaan istutettua tietty määrä puita minne ikinä haluaakaan. Itse olen ottanut kohteeksi Brasilian sademetsän.

Brasilian sademetsä on tärkeä alue koko maapallon hyvinvoinnin kannalta. Sademetsä on myös tärkeä asuinalue useille eläinlajeille. Istuttamalla puita sademetsään auttaa siis niin eläimiä kuin maapalloa ja tulevaisuuden ihmissukupolvia. Lisää projektista, jonka olen itse valinnut, voi löytää täältä.

Jokainen meistä pystyy istuttamaan puita, sillä pienimmillään projektiin pääsee mukaan vain yhdellä dollarilla, eli vajaalla eurolla. Brasilian sademetsän sijaan kohteeksi voi valita vaikkapa Australian, Intian tai Kenian. Kohteita on paljon, sillä apua tarvitaan kaikkialla.

Pienilläkin teoilla on merkitystä, sillä monista pienistä teoista syntyy äkkiä suuria tekoja. Olen sinäkin mukana tekemässä hyvää ja auttamassa maapalloa sekä kaikkia täällä asuvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suomenlinna päiväkohteena

 Blogi on viettänyt hetken - tai vähän enemmänkin - hiljaiseloa, mutta nyt taas aktivoidutaan. Olen pistänyt kaiken toivoni siihen, että mat...