torstai 27. elokuuta 2020

30 Day Travel Photo Challenge - Day 2

 #30daytravelphotochallenge alkoi eilen ja tänään siis #day2

Tämä menossa myös Instagramin puolella @jennielinasouto

Favourite city: Chamonix, Ranska

Kun aiheena oli suosikkikaupunki, oli vaikea valita vain yhtä. Ensimmäisenä mieleen tuli jälleen kerran Barcelona, mutta päätin valita sittenkin jonkun toisen kaupungin. Seuraava vaihtoehto olikin sitten Chamonix. Tämä kaupunki löytyy siis Alpeilta, aivan Mont Blancin juurelta, Ranskasta. Syitä siihen, miksi rakastan kyseistä kaupunkia, on monia. Ensiksikin näköalat ovat aivan upeat. Tämä pieni kaupunki tai kylä sijaitsee vuorten keskellä. Ilma on niin raikasta, että on helppo hengittää. Tuolla todella viihtyy ulkona ihan vain kävellen ympäriinsä ja katsellen maisemia. 

Chamonix'ssa harrastusmahdollisuudet ovat myös todella lähellä. Hiihtohissejä lähtee jopa aivan keskustan tuntumasta. Jos laskettelu ei innosta, voi maisemia lähteä katselemaan maisemahissillä. Molemmat näistä ovat erittäin hyviä vaihtoehtoja viettää aikaa Chamonix'ssa. Tämä on yksi niistä paikoista, joihin on pakko päästä palaamaan aina uudestaan. Suosituksena voisin heittää tähän hotellin Les Balcons du Savoy. Hotellista löytyy kylpylä, joka on todella mahtava!



My favourite city was a hard choice. Barcelona came to my mind soon, but I decided to choose something else this time. So here's my other favourite city, Chamonix, France. I just love it! All of it! The location, right next to the Mont Blanc. You are able to go skiing right there, you can take a lift up to the hill just to go to see the view... If you stay there overnight, I can recommend hotel Les Balcons du Savoy. Amazing hotel and amazing spa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suomenlinna päiväkohteena

 Blogi on viettänyt hetken - tai vähän enemmänkin - hiljaiseloa, mutta nyt taas aktivoidutaan. Olen pistänyt kaiken toivoni siihen, että mat...