sunnuntai 30. elokuuta 2020

30 Day Travel Photo Challenge - Day 4

 #30daytravelphotochallenge 

#day4 How to...

Instagramissa: www.instagram.com/jennielinasouto



How to take it easy while traveling. Sen nämä ainakin osaa. Tässä odotellaan Helsingin lentoasemalla iltalentoa suoraan Emiraatteihin. Ei muuta kuin kengät pois jalasta ja karkkia mussuttamaan. Yleensä ei kyllä syödä karkkia noin myöhään, koska sokerihan villitsee, mutta lomalla saa vähän joustaa. 

Pakko sanoa muutenkin, että molemmat heistä ovat niin tottuneita reissaamaan, että ongelmia ei juurikaan ole. Yllättävän helposti on siis mennyt myös vauvan kanssa matkustaminen silloin, kun Elli oli vielä vauva. Ainoa haaste on ollut tavaroiden runsas määrä, kun vauvan kanssa tarvitsee istuinta ja rattaimia yms. Välillä on ollut tunne, että kädet ei riitä kaikkeen, mutta keinot on aina keksitty. 



How to take it easy while traveling. They know how to do it. In this photo we are waiting for the night flight to the Emirates. Just take your shoes off and relax. I have to also mention that these girls are so used to travel that they know how to take it easy. Even when Elli was a baby, we didn't really have big problems with traveling. The only problem was the amount of luggages and all kinds of bags. Sometimes I really felt that I don't have enough hands for everything but in the end everything was always fine.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suomenlinna päiväkohteena

 Blogi on viettänyt hetken - tai vähän enemmänkin - hiljaiseloa, mutta nyt taas aktivoidutaan. Olen pistänyt kaiken toivoni siihen, että mat...