tiistai 14. tammikuuta 2020

Radisson Blu Plaza Hotel Helsinki - hyödynnä alennus!

Paljon perheen kanssa matkustavana pystyn suosittelemaan Radisson Blu -hotelleja. Ne ovat aina tasokkaita, siistejä ja tilavia, ja aamiainen on monipuolinen ja loistava. Suosimme ketjun hotelleja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Nyt Matkamessujen alla on taas aika alkaa miettimään majoitusta Helsingissä. Monet meistä nimittäin haluavat varmasti nauttia messuista koko viikonlopun ajan ja siten, että messut tuntuvat ikään kuin lomareissulta. Mikä siis olisikaan parempi idea kuin lähteä Helsinkiin koko viikonlopuksi nauttimaan messuohjelmasta ja yöpymään tasokkaassa hotellissa?

Standard king -huone. Kuva Radissonin sivuilta.


Ilokseni pääsen kertomaan teille, että Radisson Blu Plaza Hotel Helsinki tarjoaa nyt majoitusta edullisesti. Helpoiten teet varauksen klikkaamalla bannerista löytyvää mainosta, joka antaa jopa -25% alennuksen normaalihinnoista! Alennus on voimassa 31.1.2020 saakka, joten kannattaa toimia heti.

Executive-sviitti.


Tulkaa moikkailemaan messuilla, jos satutaan törmäämään :)


And in English... :) Now is a good time to plan a trip to the capital of Finland, Helsinki. Book a room from Radisson Blu Plaza Hotel Helsinki - in January the prices will be 25% cheaper than normally. Hope to see you all in Finland soon :) 

6 kommenttia:

Suomenlinna päiväkohteena

 Blogi on viettänyt hetken - tai vähän enemmänkin - hiljaiseloa, mutta nyt taas aktivoidutaan. Olen pistänyt kaiken toivoni siihen, että mat...