torstai 16. tammikuuta 2020

Matkamessujen tärpit

Taas alkaa olla se aika vuodesta, kun päästään nauttimaan Matkamessuista. Matkamessut järjestetään siis 17.-19.1. ja partnerimaa on tällä kertaa Viro. Itse olen selaillut ohjelmaa ja näytteilleasettajia innolla, sillä joukosta löytyy jälleen monia mielenkiintoisia kohteita. Tässäpä tulee siis omat tärppini Matkamessuille.



Batumi, Georgia

Matkailijat ovat tunnetusti alkaneet löytää Georgian. Georgiaan ja erityisesti Batumiin voi tutustua osastolla 7f100.

Costa Cálida - Región de Murcia

Tutustukaa osastolla 6c80. 

Iceland Travel

Tarkoituksena on palata Islantiin tauon jälkeen lähiaikoina. Iceland Traveliin voi tutustua osastolla 7h131.

Porta Arctica

Kyseinen yritys järjestää matkoja muun muassa Huippuvuorille, joka on jo pitkään ollut haaveenani. Ehkäpä matka käy sinne jo tänä vuonna? Porta Arctica löytyy osastolta 6g98. 


PortAventura World

Espanjan Saloussa sijaitseva Port Aventura on jo sinällään tuttu kohde, sillä olen vieraillut siellä itse lapsena sekä myöhemmin oman perheen kanssa. Nyt suunnitteilla on pienemmän lapsen syntymäpäivämatka ja kohteeksi saattaa valikoitua Port Aventura. Ehkäpä saadaan hotelli varattua jo tulevana viikonloppuna. 




Matkamessuillahan on paljon yrityksiä, jotka itseäni kiinnostavat. Tässä siis lueteltuna ainoastaan muutama. Näiden lisäksi minua kiinnostaa myös:


Maata pitkin

Maata pitkin -messut kiinnostavat itseäni siinä mielessä, että vastuullinen matkailu on koko ajan suuremmassa roolissa myös meidän kohdallamme. Aina ei tarvitse valita lentokonetta, vaan matkustaa voi muillakin tavoin. Myös kotimaastamme löytyy mielenkiintoisia paikkoja vaikka millä mitalla. Omalla kohdallamme aiomme lisätä matkailua kotimaassa tänä vuonna. 

2 kommenttia:

Suomenlinna päiväkohteena

 Blogi on viettänyt hetken - tai vähän enemmänkin - hiljaiseloa, mutta nyt taas aktivoidutaan. Olen pistänyt kaiken toivoni siihen, että mat...