torstai 3. syyskuuta 2020

30 Day Travel Photo Challenge - Day 9

#30daytravelphotochallenge

#day9

When a picture says 1000 words

 


 Minulle tämä kuva kertoo Kyproksen kauneudesta ja rentouttavasta ilmapiiristä. On mukava, kun omalta hotellilta voi lähteä kuljeskelemaan kauniiseen luontoon ja aina päätyy rannalle. 

Minulle tämä kuva kertoo myös siitä, että olin juuri pääsemässä irti vaikeasta tilanteesta. Ihmisestä, joka roikkui pitkän aikaa kiinni minussa ja aiheutti sitä kautta monenlaista ongelmaa. Tuon reissun aikana ajatukset kuitenkin selkeytyivät ja sain keinoja päästä irti myrkyllisestä ilmapiiristä. 


This picture tells about the beauty of Cyprus and its' relaxing atmosphere. It is nice when you have paths like this straight to the nature from your hotel. And it doesn't matter where you go, you always end up going to the beach. 

This picture is taken in a time that I was trying to get out of a hard situation in life. I was struggling to get rid off a person that wouldn't let go of me. What a poisonous situation that was back then!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suomenlinna päiväkohteena

 Blogi on viettänyt hetken - tai vähän enemmänkin - hiljaiseloa, mutta nyt taas aktivoidutaan. Olen pistänyt kaiken toivoni siihen, että mat...