perjantai 13. joulukuuta 2019

Tallinnan joulumarkkinat

Kuten jokavuotiseen perinteeseen kuuluu, käymme aina jossakin joulumarkkinoilla marras-joulukuussa. Vuonna 2019 vuorossa olivat Tallinnan joulumarkkinat. Idean tähän sain, kun lueskelin Euroopan parhaimmista joulumarkkinoista. Tallinna löytyi sieltä joukosta ja kun mukaan saatiin houkuteltua vielä mummu ja ukki, oli reissu jo sovittuna.

Matkaan lähdettiin itsenäisyyspäivänä punaisella laivalla, eli Viking Linella. Aamulähtö takasi sen, että Tallinnassa oltiin jo siinä klo 10 aamulla, eli oli koko päivää aikaa kierrellä.
Hotelliksi olimme valinneet Park Inn by Radisson Central Tallinnan. Huoneena meillä oli sviitti. Koska tilaa on enemmän ja jääkaappikin löytyy, on se huomattavasti normaalia huonetta parempi valinta vauvan kanssa matkustaessa.


Hotellissa juhlittiin Suomen itsenäisyyttä.

Päivät kuluivat siis lähinnä jouluisissa merkeissä. Joulumarkkinat avautuivat 15.11. ja ne kestävät aina tammikuun 7. päivään asti. Joulumarkkinoihin voi tutustua myös täällä.







Vaikka sinänsä ilma oli sateinen, ei se haitannut tunnelmaa. Kävimme markkinoilla kahtena päivänä. Tallinnan joulumarkkinat muistuttavat kaiken kaikkiaan muitakin Euroopan joulumarkkinoita. Kojuissa myydään koristeita, käsitöitä, kuumia juomia ja kaikkea, mikä vähänkin jouluun sopii.
Toki välillä kävimme shoppailemassa ja ruokailemassa muuallakin. Tällä kertaa mukaan ei lähtenyt varsinaisesti joululahjoja, mutta esimerkiksi vaatteita ostimme.

Ja tietenkin kävimme tyttöporukalla Amarillossa harkuttelemassa. 


Tänä vuonna oli mukava käydä tutustumassa Tallinnan joulumarkkinoihin. Ensi vuonna mennään sitten taas jonnekin muualle.

2 kommenttia:

Suomenlinna päiväkohteena

 Blogi on viettänyt hetken - tai vähän enemmänkin - hiljaiseloa, mutta nyt taas aktivoidutaan. Olen pistänyt kaiken toivoni siihen, että mat...