maanantai 16. joulukuuta 2019

Tallinnan joulumatkan kustannukset

Rakastan joulua ja olenkin ottanut perinteeksi käydä jossakin joulumarkkinoilla joka vuosi. Tällä kertaa vuorossa olivat Tallinnan joulumarkkinat. Tässä tulee yhteenvetoa matkan kustannuksista, kun matka-aika oli kaksi yötä. Kustannuksiin laskin kahden aikuisen ja kahden lapsen menot.

Laivamatkat ja muu liikkuminen

Menomatka Viking Line          80 €
Paluumatka Eckerö Line         116 €
Taksi                                        33,90 €
                                                 229,90 €


Hotelli

Park Inn by Radisson Central Tallinn, sviitti, 2 yötä            476 €


Tällä kertaa hotelliksi valikoitui siis Park Inn by Radisson Central Tallinn lähinnä sijaintinsa vuoksi. Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla aivan Tallinnan keskustassa. Sviitin otimme sen vuoksi, että tilaa on huomattavasti enemmän. Näin matkustaminen on helpompaa vauvan kanssa.




Ruokailut

Ruokakulut       68,86 €


Tallinnassa syöminen on edelleen ainakin minun mielestäni edullista. Suosimme Lido-ketjun ravintoloita, joita löytyy Viron lisäksi myös esimerkiksi Latviasta. Täytyy kuitenkin huomioida, että reissussa mukana olleet vanhempani maksoivat myös ruokailuja, kuten esimerkiksi laivan buffetissa ruokailun kokonaisuudessaan. Tämän vuoksi ruokakulut ovat siis huomattavasti matalammat kuin normaalisti.





Tuliaiset

Ostokset            62,66 €

Tyypillisiä tuliaisia joulumarkkinoilta.



Kokonaisuudessaan matka tuli maksamaan 837,42 €.

Jos kahden yön matkan olisi halunnut toteuttaa edullisemmin, olisi voinut valita edullisemman hotellin tai ainakin huoneet.

4 kommenttia:

  1. Hotelli vaikuttaa kivalta. Ja hyvä sijainti on aina plussaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyl ihan kiva. Perushuoneet oli kohtalaisen pieniä, mutta sviitti oli oikein hyvä.

      Poista
  2. Lido on latvialainen ravintolaketju, toimii myös Virossa. Tallinnassa on tosi kivoja ravintoloita vaikka millä mitalla. Viimeksi käytiin Oliverissa joka oli uusi tuttavuus. Rataskaivo 16 on ehkä se mieluisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Täytyypä käydä testaamassa Oliver seuraavan kerran Tallinnassa käydessä.

      Poista

Suomenlinna päiväkohteena

 Blogi on viettänyt hetken - tai vähän enemmänkin - hiljaiseloa, mutta nyt taas aktivoidutaan. Olen pistänyt kaiken toivoni siihen, että mat...