sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Maailman turvallisimmat maat

Maailman turvallisimmat maat on jälleen listattu. Ei sinällään yllätä yhtään, että suuri osa näistä maista löytyy pohjoisesta. Lista näyttää siis tältä; Tanska, Suomi, Grönlanti, Islanti, Norja, Slovenia, Luxemburg ja Sveitsi.

Suomen, Norjan, Islannin, Tanskan ja Sveitsin koen itse erittäin turvallisiksi maiksi. Esimerkiksi Islannissa käydessäni olen saattanut vain ajaa autolla jonnekin ja lähteä samoilemaan luontoon. Pelkoa en koskaan noina hetkinä ole tuntenut. Sen sijaan monessa muussa maassa yksin liikkuminen ei tulisi kuuloonkaan.

Luzern, Sveitsi


Sloveniasta ja Luxemburgista taas itsellä ei ole sen suurempia ajatuksia. Turvallisuuden osalta olisin itse luokitellut molemmat maat neutraaleiksi, eli en välttämättä mitenkään erityisen turvallisiksi, mutta en myöskään vaarallisiksi.

Piran, Slovenia


Toivon mukaan fakta, että Suomi on mainittu muun muassa CNN Travelin artikkelissa näinkin positiivisissa merkeissä, tuo vielä enemmän turisteja Suomeen.

Suomen Lappi

2 kommenttia:

  1. Slovenia yllätti myös minut. Muuten ei yllätyksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pohjoismaat on tuttuun tyyliin aina listalla. Enkä kyllä toisaalta ihmettele sitä yhtään.

      Poista

Suomenlinna päiväkohteena

 Blogi on viettänyt hetken - tai vähän enemmänkin - hiljaiseloa, mutta nyt taas aktivoidutaan. Olen pistänyt kaiken toivoni siihen, että mat...