tiistai 11. elokuuta 2020

Tulevia suunnitelmia

Ihanaa, kun voi taas pitkästä aikaa kirjoittaa reissusuunnitelmista. Toki nämä reissut tapahtuvat jälleen kerran Suomen rajojen sisällä, mutta reissu se on pienikin reissu. Käydäänpäs siis läpi niitä suunnitelmia, mitä meillä on lähiviikoille.

Kitee

Kitee on noussut seuraavaksi kohteeksi, sillä minua henkilökohtaisesti kiinnostaa sinne avattu Nightwish-museo. Kyseisessä museossa olisi siis tarkoitus vierailla. Sen lisäksi Kiteeltä löytyy ainakin jonkunlainen kotieläinpiha, joka voisi olla käymisen arvoinen.

Tätä reissua odotan innolla erityisesti museon vuoksi. 



Imatran kylpylä

Emme ole koskaan aikaisemmin käyneet Imatran kylpylässä. Jos reissu on suuntautunut lähiseuduille, olemme yleensä valinneet Holiday Clubin. Syytä tälle en tiedä, sillä Imatran kylpylä vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja monipuoliselta paikalta. Olen myös lukenut monien blogeista ja Instagram-tileiltä, kuinka Imatran kylpylä on osoittautunut erityisesti lasten suosikiksi. 

Imatra muuten on jonkin verran tuttu. Olemme käyneet aikaisempina vuosina Imatralla syömässä ohikulkumatkalla ja pysähtyneet hetkeksi ihailemaan kauniita maisemia. Ehkä nyt saamme tutustua paikkaan tarkemmin, kun aikaakin on enemmän. 

Ajatuksena on käydä sekä Kiteellä että Imatran kylpylässä saman reissun aikana. Menemme varmaankin aika joustavasti ilman liian tiukkoja etukäteissuunnitelmia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suomenlinna päiväkohteena

 Blogi on viettänyt hetken - tai vähän enemmänkin - hiljaiseloa, mutta nyt taas aktivoidutaan. Olen pistänyt kaiken toivoni siihen, että mat...