perjantai 23. lokakuuta 2020

Pohjoisessa ennen ensilunta

 Meidän perhe reissasi siis pohjoiseen syyslomalle. Pakko myöntää, että mieluummin sitä olisi ottanut suunnan etelään, mutta se ei nyt tietenkään ole mahdollista. Silti meidän reissu oli oikein hyvä ja onnistunut. Saimme rentoutua ja nauttia olosta kahden viikon ajan, mikä tulee aina välillä tarpeeseen arjen kiireiden keskellä. 

Lappi oli erittäin tyhjä, kuten viimeksi kirjoitinkin. Siellä ei siis ollut oikeastaan ketään. Rovaniemellä näimme yhden tanskalaisauton, mutta muuten turistit loistivat poissaolollaan. Se on sinällään harmi, sillä tänä vuonnahan esimerkiksi Santa Park pysyy suljettuna. Se tekee suuren loven talouteen, sillä matkailusta tulevat rahat pitävät monia Lapin paikkakuntia hengissä. Tilanne kuitenkin on mikä on. Toivottavasti ensi vuonna kaikki näyttää jo toisenlaiselta. 

Joka tapauksessa tässä tulee nyt muutamia kuvia reissultamme. Aika on mennyt niin nopeasti, että nyt vasta ehdin katsomaan kuvia tarkemmin. Tulimme kotiin 14.10. ja sen jälkeen kotona ollaankin laitettu halloweenia näkyväksi ja palattu arkeen. Näistä kuulumisista voisinkin kertoa myöhemmin lisää. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suomenlinna päiväkohteena

 Blogi on viettänyt hetken - tai vähän enemmänkin - hiljaiseloa, mutta nyt taas aktivoidutaan. Olen pistänyt kaiken toivoni siihen, että mat...