lauantai 19. lokakuuta 2019

Naturhistoriska riksmuseet

Tukholmassa on paljon tekemistä lapsiperheille, eikä aika välttämättä riitä kaikkeen. Näin kävi meillekin. Olimme siis Tukholmassa viettämässä syyslomaa ja tekemisen piti olla nimenomaan lapsille sopivaa.

Koska meillä asuu dinosauruksia rakastava lapsi, päätimme lähteä Naturhistoriska riksmuseetiin. Kohde sopii siinä mielessä ihan kaikille reissaajille, että siellä riittää kyllä ihmeteltävää. Lisäksi museo on ilmainen, joten myös säästöbudjetilla reissaavat pääsevät nauttimaan museon antimista. Museon elokuvateatterissa näytettävät elokuvat ovat kylläkin maksullisia, mutta liput olivat maltillisen hintaisia.




Eniten meitä kiinnostivat näyttelyt Fossils and Evolution sekä Polar Regions. Fossils and Evolution siis piti sisällään juurikin dinoja ja muita sen ajan eläviä. Lapset saivat myös itse etsiä fossiileita. Fossiileiden etsiminen viihdytti ainakin meidän 4-vuotiasta kohtalaisen pitkään. Polar Regions taas tutustutti arktisiin alueisiin.





Kokonaisuudessaan Naturhistoriska riksmuseet on todella loistava vierailukohde, jossa vierähtää helposti useita tunteja. Kannattaa siis varata päivä tässä museossa vierailemiseen. Museosta voi lukea lisää täältä.

2 kommenttia:

Suomenlinna päiväkohteena

 Blogi on viettänyt hetken - tai vähän enemmänkin - hiljaiseloa, mutta nyt taas aktivoidutaan. Olen pistänyt kaiken toivoni siihen, että mat...